Flagyl Bijwerkingen, Gebruik tijdens de zwangerschap & Dosering

Metronidazole is een antibioticum dat wordt gebruikt om een grote verscheidenheid van besmettingen te behandelen. Het werkt door de groei van bepaalde bacteriën en parasieten te stoppen. Dit antibioticum behandelt alleen bepaalde bacteriële en parasitaire infecties. Het werkt niet voor virale infecties (zoals verkoudheid, griep).

Wat is Flagyl Metronidazol?

Flagyl Generiek Metronidazol wordt gebruikt om een verscheidenheid aan infecties te behandelen. Het behoort tot een klasse van antibiotica bekend als nitroimidazolen. Generieke Flagyl werkt door het stoppen van de groei van bacteriën en protozoa.

Dit antibioticum behandelt alleen bacteriële en protozoaire infecties. Generieke Flagyl werkt niet bij virale infecties, bijv. verkoudheid, griep. Onnodig gebruik of overmatig gebruik van een antibioticum kan leiden tot verminderde effectiviteit.

Wanneer u Flagyl online koopt, koopt u een antibioticum dat wordt gebruikt om een breed scala van bacteriële infecties te behandelen, waaronder infecties van de huid, tandvlees, darmen, bekkenholte, hersenabcessen, beenzweren, doorligwonden, osteomyelitis en necrotiserende longontsteking. De dosering en duur variëren afhankelijk van de kwaal. Terwijl dit antibioticum op grote schaal wordt gebruikt bij de behandeling van volwassenen, is het gebruik ervan bij kinderen beperkt tot de behandeling van amoebiasis. Als u Flagyl bestelt, moet u in gedachten houden dat het alleen bacteriële infecties behandelt en geen virale infecties zoals verkoudheid of griep kan genezen.

De werkzame stof van dit geneesmiddel is generiek Metronidazol, dat behoort tot de groep antibiotica die nitroimidazolen worden genoemd. Het wordt verondersteld de DNA-synthese te vernietigen in kwetsbare anaerobe bacteriën [die geen zuurstof nodig hebben om te overleven] en micro-organismen die protozoa worden genoemd. De bestaande bacteriën kunnen niet functioneren en ook hun verdere ontwikkeling wordt met succes geblokkeerd.

Vooral na een bevalling en bij andere operaties toont Generieke Flagyl zijn doeltreffendheid wanneer het wordt gebruikt om infectie te voorkomen na een chirurgische ingreep. Het geneesmiddel wordt ook gebruikt om bacteriële vaginose, urogenitale trichomoniasis en amoebendysenterie te genezen.

Flagyl i.e., generieke Metronidazol medicatie, kan worden gebruikt om een ernstige darmaandoening, pseudo membraneuze colitis, als gevolg van een type resistente bacterie te behandelen. Soms kan de behandeling met Metronidazol echter mislukken. Vertel het uw arts onmiddellijk als u aanhoudende diarree, buik- of maagpijn, kramp, bloed of slijm in uw ontlasting krijgt. Deze aandoening kan optreden weken nadat de behandeling met andere antibiotica is gestopt. Gebruik geen middelen tegen diarree of verdovende pijnstillers, omdat deze middelen de aandoening kunnen verergeren.

Flagyl is over het algemeen een antibioticum, wat betekent dat het nuttig is om een aantal aandoeningen aan te pakken die kunnen worden toegeschreven aan unieke druk verbonden met microben. Zelfs zo, Flagyl is bovendien praktisch alleen wanneer het is gewenst om een aantal amoeben verliezen in aanvulling op protozoa die kunnen worden verstrekt in het menselijk lichaam. Toch is het echt, echter, over het algemeen een antibioticum, nuttig om unieke transmissies verbonden met de luchtwegen, gezamenlijke capsules, huid toon, buik gebied, en vagina aan te pakken. In wezen was het meest populaire gebruik van deze geneesmiddelen in de genezing van clostridium difficile ziekte, die snel kan ontstaan na langdurig gebruik van verschillende antibiotica die zich te ontdoen van deze microben, die specifiek kan zijn voor deze dikke darm, en dit meestal veroorzaakt rivaliteit met deze bijzondere bacteriën. Kort nadat deze verschillende microben dodelijk gewond zijn, breidt Clostridium difficile zich uit, naast de redenen voor kritische diarree. Flagyl is bovendien beschikbaar om een oplossing te zijn, en het wordt gegeven aan regio’s beïnvloed door soortgelijke aandoeningen, met inbegrip van rosacea, naast schimmel kanker. Zeker, het item moet echt bekend voor Flagyl, net als de rest van de antibiotica zijn volkomen onproductief naast virus-achtige transmissies. Bovendien hebben we nu een aantal druk verbonden met microben die mogelijk afstotend zijn voor dit specifieke antibioticum. In dergelijke gevallen worden andere geneesmiddelen gebruikt.

Hoe moet Flagyl worden ingenomen?

Dit is een oraal geneesmiddel, hoewel voor ernstige infecties, generisch Metronidazol intraveneus wordt toegediend en kan worden gevolgd door het orale geneesmiddel als de arts het juist acht om dat te doen.

Het wordt aanbevolen het geneesmiddel niet te kauwen maar met veel water door te slikken; het kan zonder voedsel worden ingenomen. Houd u aan de door uw arts voorgeschreven dosis.

Volwassenen en kinderen krijgen verschillende doses. De dosis varieert afhankelijk van de infectie en de medische toestand van de patiënt. Kinderen krijgen dit geneesmiddel alleen voor de behandeling van amoebische aandoeningen wanneer hun gewicht in aanmerking wordt genomen alvorens de dosis te bepalen.

Aanbevolen dosering van Flagyl

De volgende informatie benadrukt alleen de algemene gemiddelde dosering van Flagyl (Metronidazol).

Volwassenen

De gebruikelijke aanbevolen dosering van Generieke Flagyl voor Trichomoniasis is een eendaagse behandeling. Neem 2 gram Generieke Flagyl als een enkele dosis of verdeeld in 2 doses van elk 1 gram, genomen op dezelfde dag of als een zevendaagse kuur. Neem gedurende 7 opeenvolgende dagen driemaal daags 250 milligram. Voor Acute Intestinale Amebiasis is de gebruikelijke dosis 750 milligram, 3 maal daags via de mond in te nemen gedurende 5 tot 10 dagen. Bij een amoebisch leverabces is de gebruikelijke dosis 500 milligram of 750 milligram, 3 maal daags via de mond in te nemen gedurende 5 tot 10 dagen. Voor anaërobe bacteriële infecties is de gebruikelijke dosis 7,5 milligram per 2,2 pond lichaamsgewicht om de 6 uur.

Wat gebeurt er als ik mijn Flagyl dosis mis?

Nadat u Flagyl hebt gekocht, probeert u het geneesmiddel op het normale tijdstip in te nemen, omdat er te allen tijde een voldoende hoeveelheid van het geneesmiddel in het bloed moet zijn voor een goede verlichting.

De Flagyl 400 mg tabletten worden met water ingenomen, onafhankelijk van voedsel. Neem de door de arts voorgeschreven dosis, die afhankelijk is van de ernst van de aandoening.

Zelfs als het geneesmiddel u in korte tijd verlichting geeft, moet u de volledige kuur afmaken; anders zal de infectie terugkeren en kan dan onbehandelbaar zijn met hetzelfde geneesmiddel.